Belediye Sitesi
  • Başbakanımız Belediye Başkanımızın Görüşme Talebini Geri Çevirmeyerek İlçemizin Sıkıntıları Hakkında Bilgiler Edindi.Sayın Başbakanımıza Sevgilerimizi İletir Teşekkürlerimizi Sunarız
  • Yürüyüş Yolu Projemizden görüntü.
  • Belediyemiz ilçe halkımız için çalışmalarına başladığı Yürüyüş Yolu Projesi büyük ölçüde tamamlanmak üzere.
  • Belediye Başkanımız İlçemize Gelen İl Başkanımız ve Millet Vekillerimizi Makamında Ağırladı.
  • Erzincan Çayırlı 6. Olağan İlçe Kongresinden Görüntüler.
  • İlçe Başkanımız Atınç BAHADIR Erzincan Çayırlı 6. Olağan İlçe Kongresinde  Belediyemizin Memleketimiz İçin Yaptığı Çalışmalar ve Hizmetler Hakkında Konuşmasını Yaptı.
  • Sayın Başbakanımız değerli vaktini bize ayırdığı için sonsuz teşekkürlerimizi  sunarız .
  • Barbaros mah. toki konutları yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları devam etmekte.
  • Çelikli Küme evleri asfalt çalışmamız sona erdi.Hayırlı uğurlu olsun.
  • 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun
  • Kurban Bayramımız Kutlu Olsun
  • Sayın Başbakanımızın göndermiş olduğu hediyeyi AK PARTİ ilçe başkanı Sayın Fatih Yıldız Belediye Başkanımıza iletti.
  • Jandarma Karakol komutanı Sayın Mustafa Sağ Yüzbaşımıza ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor yeni görev yerinde başarıların devamını diliyoruz.
  • İlçemizde görev yapan Jandarma Komutanı Mustafa Sağ Yüzbaşımıza düzenlediğimiz veda yemeğinden kare.
  • İlçemizdeki yeni yapılan çocuk parkına ilçemizde görev yapmış Şehit Savcı M. Selim Kiraz adı verilmiştir.
  • İlçemize giriş yolu kenarındaki telefon direkleri ve elektrik direkleri kaldırılarak yer altından yol genişletme çalışması yapıldı.
  • İlçemizde bulunan alevi vatandaşlarımızın başlatmış oldukları Cem Evi inşaatı için belediye olarak elimizden gelen her türlü yardımı yaptık.
  • İlçe meydanında Osmanlı tipi taşla kaplayarak halkımızın hizmetine sunduk.
  • Barbaros mahallesinde yol genişletme çalışmasından görünüm.
  • Mans dere yatağı ıslah çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor.
  • İlçemizde taziye evi yapımı gerçekleştirilmiştir.
  • İlçemizde yıkılmaya yüz tutmuş, halk sağlığını tehdit eden yerleşim yerleri kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı gerçekleştirilerek temizleme çalışması yapılmıştır.
  • Çocuk parkına giden caddenin yolu Osmanlı tipi taşla kaplama işlemi yapılarak güvenlik açısından cadde araç trafiğine kapatıldı.
  • Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için modern park yapımını gerçekleştirdik. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun.
  • Sıcak asfalt çalışmaları halkımız için devam ediyor.
  • İlçemizin cadde ve sokaklarını modern yaşam standartlarına uygun şekle getirmek için sıcak asfalt çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor.
  • Haber Başlık : Sn. Başkanımızın 15 Temmuz Mesajı
  • Haber Konu : Sn. Başkanımızın 15 Temmuz Mesajı
  • Haber Tarih : 17.07.2017
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Sn. Başkanımız 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Başkanımız açıklamasında şu ifadelere yer verdi, 15 Temmuz 2016 tarihinde, ülke savunması için alınmış silahlarla ve yine kamuya ait her türlü imkanı kullanmak suretiyle darbe girişiminde bulunmuştur. 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştiren hainler, dünya üzerinde gazi unvanına sahip tek meclisi olan TBMMye saldırmış, 249 yurttaşımızı şehit etmiş, ülkemize maddi ve manevi olarak büyük zarar vermişlerdir. Akıl ve vicdanlarını, karanlık bir zihniyete teslim eden bu güruh, milletimizin vicdanında en ağır şekilde mahkum edilmiştir. 15 Temmuz Darbe Girişimi kahraman halkımızı sokaklara dökmüş ve Gazi halkımız demokrasisine, milli iradesine bağımsızlığına sahip çıkmıştır. O gün bugündür de halkımız ile beraber işimizin başında nöbetteyiz. Kahramanlarımızı ve destanımızı unutmayacak, unutturmayacağız. Onları unutmadığımız gibi Fetöcü hainleri ve işbirlikçilerini de unutmayacağız. Hiçbir düşmandan korkmuyoruz. Bayrağımız ve istiklalimiz uğruna her dem kurban olmaya hazırız. Şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerimize Aziz ve Yüce Allahtan şifalar diliyorum, dedi.
FotoğrafFotoğrafFotoğrafFotoğraf