Belediye Sitesi
  • İlçemizde bulunan alevi vatandaşlarımızın başlatmış oldukları Cem Evi inşaatı için belediye olarak elimizden gelen her türlü yardımı yaptık.
  • İlçe meydanında Osmanlı tipi taşla kaplayarak halkımızın hizmetine sunduk.
  • Yeni şeker pancarı kantarımızın hazırlıklarından görünüm.
  • Barbaros mahallesinde yol genişletme çalışmasından görünüm.
  • Mans dere yatağı ıslah çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor.
  • İlçemizde taziye evi yapımı gerçekleştirilmiştir.
  • İlçemizde bulunan Toki komutlarında çevre düzenlemesi yapılarak yeni park alanının düzenlemesi yapılmıştır.
  • İlçemizde yıkılmaya yüz tutmuş, halk sağlığını tehdit eden yerleşim yerleri kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı gerçekleştirilerek temizleme çalışması yapılmıştır.
  • İlçemizin cadde ve sokaklarında kilitli parke taşı yapımı bütün hızıyla devam ediyor.
  • Çocuk parkına giden caddenin yolu Osmanlı tipi taşla kaplama işlemi yapılarak güvenlik açısından cadde araç trafiğine kapatıldı.
  • Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için modern park yapımını gerçekleştirdik. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun.
  • Sıcak asfalt çalışmaları halkımız için devam ediyor.
  • İlçemizin cadde ve sokaklarını modern yaşam standartlarına uygun şekle getirmek için sıcak asfalt çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor.
  • Yeni kesimhanemiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun.
  • İlçemizin önemli geçim kaynaklarından olan hayvancılık sektörünün daha moderin  ortamda yapılabilmesi için eski mezbahanenin yıkımı gerçekleştirildi. Modern kesimhane inşaatının temelleri atıldı.
  • Çayırlı Belediye Başkanlığının İlçemizin ihtiyaçlarını gidermek için  araç ve ekipman kazandırmaya devam ediyor.
  • 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü
  • Haber Başlık : Sn. Başkanımızın 15 Temmuz Mesajı
  • Haber Konu : Sn. Başkanımızın 15 Temmuz Mesajı
  • Haber Tarih : 17.07.2017
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Sn. Başkanımız 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Başkanımız açıklamasında şu ifadelere yer verdi, 15 Temmuz 2016 tarihinde, ülke savunması için alınmış silahlarla ve yine kamuya ait her türlü imkanı kullanmak suretiyle darbe girişiminde bulunmuştur. 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştiren hainler, dünya üzerinde gazi unvanına sahip tek meclisi olan TBMMye saldırmış, 249 yurttaşımızı şehit etmiş, ülkemize maddi ve manevi olarak büyük zarar vermişlerdir. Akıl ve vicdanlarını, karanlık bir zihniyete teslim eden bu güruh, milletimizin vicdanında en ağır şekilde mahkum edilmiştir. 15 Temmuz Darbe Girişimi kahraman halkımızı sokaklara dökmüş ve Gazi halkımız demokrasisine, milli iradesine bağımsızlığına sahip çıkmıştır. O gün bugündür de halkımız ile beraber işimizin başında nöbetteyiz. Kahramanlarımızı ve destanımızı unutmayacak, unutturmayacağız. Onları unutmadığımız gibi Fetöcü hainleri ve işbirlikçilerini de unutmayacağız. Hiçbir düşmandan korkmuyoruz. Bayrağımız ve istiklalimiz uğruna her dem kurban olmaya hazırız. Şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerimize Aziz ve Yüce Allahtan şifalar diliyorum, dedi.
FotoğrafFotoğrafFotoğrafFotoğraf