Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanı Erkan KANDEMİR' in Teşkilatımızı ve Belediyemizi Ziyaret Ettiler.

Adalet ve Kalkınma Partisi  Genel Başkan Yardımcısı ve Teşlkilat Başkanı Sayın Erkan KANDEMİR ,Doğu Anadolu Koordinatörü Kütahya Milletvekilimiz, Erzincan Milletvekilimiz Sn Süleyman KARAMAN,Erzincan İl Başkanı,Elazığ İl Başkanı,Erzurum İl Başkanı, Bayburt İl Başkanı,Malatya Milletvekili 'nin de katılımlarıyla İlçemizi ziyaret eden heyet coşkuyla ve heyecanla karşılandı.Katılımcıların teşkilatla ilgili toplantısının ardından büyük memnuniyet duydukları ve katılımdan çok memnun kaldıklarını ifade eden KANDEMİR İlçemizin   her an olabilecek bi seçime hazır olduğunu teşkilatın ve  Belediyenin   eksiksiz olarak görevlerini yerine getirdiğini ifade ederek büyük bir memnuniyetle ilçemizden ayrıldılar.