İlçemizde Alt Yapı Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Çayırlı Belediyesi tarafından İlçe merkezinde alt yapı çalışmaları devam ediyor.
Çayırlı Belediyesi İlçe Merkezinde kanalizasyon ve İçme suyu hattı çalışması başlattı. Çalışmalar ile ilgili açıklamada bulunan Çayırlı Belediye Başkanı Atınç BAHADIR, "Tüm Mahallelerimizde İçme suyu ve kanalizasyon hatlarında yenileme çalışmalarımız devam ediyor. 6 yıllık sürede Çayırlı'nın kanalizasyon ve İçme suyu hatlarında ciddi yenilemeler yaptık. Altyapı sorununu yüzde 80 oranla çözdük. Altyapısını yenilediğimiz yollarımızda ise sırasıyla üstyapı çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Tüm mahallelerimizde çalışmalarımız devam edecek.Ayrıca Doğalgaz çalışmalarındanda sona gelindi.2020 yılının sonlarında çalışmaların tamamının bitirilmesini hedeflemekteyiz." dedi.